مجموع نظرات: ۰
پنجشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۰۱:۰۵
۰ نفر

امکان ندارد دسر چند لایه رز سیب را در یک مهمانی روی میز غذاخوری بگذارید و مهمانان از دیدن این همه زیبایی به وجد نیایند. البته این دسر را می‌توانید تک‌نفره و با ژله‌های مختلف دیگر و با ترکیب رنگی متفاوت درست کنید.

دسر

همشهری آنلاین: البته تنها قسمت خاص این ژله درست کردن گل‌های رز آن است که اگر گل چینی بلد باشید که برایتان آب خوردن است ولی اگر هم این کار را بلد نیستید، با تمرین و کمی خلاقیت می‌توانید به نتیجه برسید. البته اساس کار این ژله بعد از درست کردن گل‌های رز لایه لایه بستن ژله‌ها یا پودینگ‌هاست.

۱. سیب‌ها را پوست کنده و با چاقو برش‌های نازک طولی‌ای مانند پره‌های پرتقال‌ رویشان بزنید. آب و شکر و آبلیمو را در کاسه فلزی‌ای ریخته و با هم مخلوط کنید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد.

۲. برش‌های سیب را به آب در حال جوش اضافه کرده و سپس شعله را خاموش کنید. ظرف حاوی شربت و تکه‌های سیب را مدت ۳۰ دقیقه کناری بگذارید تا برش‌های سیب حالت انعطاف‌پذیر به خود بگیرند.

۳. تکه‌های سیب را به حالت گل رز درآورید. برای این کار باید ابتدا یک برش نازک سیب را برای وسط گل به شکل لوله درآورده و برش‌های دیگر را مانند گلبرگ‌های گل‌ رز دور همان لوله میانی بپیچید. با توجه به اینکه این برش‌ها در شهد خوابانده شده‌اند، گلبرگ‌ها به راحتی به هم می‌چسبند.

۴. اگر دوست دارید هر کدام از گل‌ها به یک رنگ درآیند، مخلوط آب و شکر را چند قسمت کرده و در هرکدام رنگ خوراکی مورد نظر را بریزید و تکه‌های سیب را در آب رنگی بخوابانید. بعد از اینکه گل‌ها را آماده کردید، ظرف مخصوص ژله را آماده کنید و یکی از پودر ژله‌ها را ابتدا در آب داغ و سپس در آب سرد حل کرده و مقداری از آن را کف ظرف بریزید.

نکته :برای اینکه گل رزها در ژله خوب مشخص باشند بهتر است از پودر ژله بی‌رنگ مثل ژله آلوئه‌ورا استفاده کنید.

۶. بعد از اینکه لایه اول ژله در یخچال نیم‌بند شد، گل‌ها را به صورت وارونه در جاهای مورد نظر داخل ژله فرو ببرید و نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندند. حالا نوبت به باقیمانده همان ژله و همچنین لایه بعدی ژله یا ژله‌بستنی یا پودینگ است. فقط توجه داشته باشید که هر لایه ژله‌ای باید بسته شود، سپس لایه دیگری را روی آن بریزید. بعد از اینکه همه لایه‌ها بسته شدند، ژله را در ظرف مورد نظر برگردانید.

مواد لازم برای تهیه گل‌های رز

۲ پیمانه آب
یک پیمانه شکر
۴ عدد سیب
۲ ق س آبلیمو

یه‌جور دیگه

شما می‌توانید پودر ژله را ابتدا در یک لیوان آب‌جوش، سپس یک لیوان شیر یا ماست یا بستنی حل‌کرده و بگذارید ببندد. این ژله رنگ مات دارد.

کد خبر 759275
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha